Hengitysilmanlämmittimet

Tuotteet soveltuvat

  • astmaatikoille, keuhko- ja sydänpotilaille ja pakkasallergioista kärsiville
  • talvilajien harrastajille kuten hiihtäjille, juoksijoille, pyöräilijöille ja ulkona liikkuville, jotka haluavat pitää kiinni liikuntatottumuksistaan myös talvella
  • kylmässä työskenteleville
  • saatavilla myös lasten koko

Jonaset kauluri-, huppu- tai kaulaliinayhdistelmässä on irrallinen lämmitin, joka on valmistettu iholle miellyttävästä polyeteenivaahdosta ja teräsverkosta. Lämmitin kiinnittyy huomaamattomasti erillisen neulehupun, kaulurin tai kaulaliinan sisäpuolelle. Jonasport pysyy tukevasti paikallaan tarranauhan avulla.

Lämmittimet ovat muotoiltavissa jokaisen omiin kasvonpiirteisiin soveltuvaksi taivuttamalla kevyesti teräsverkkoa. Silmälasien käyttäjät voivat taivuttaa lämmittimen yläosassa olevaa metallikiinnikettä lasien huurtumisen estämiseksi. Lämmittimet on helppo puhdistaa käytön jälkeen (ks. käyttöohjeet).

Valitse itsellesi sopiva vaihtoehto

Jonaset: Pakkauksessa on kauluri, huppu tai kaulaliina ja sininen  (terveydenhoito) tai valkoinen (urheilu ja ulkoilu) lämmitin.

Jonasport: Tarranauhalla kiinnittyvä lämmitin (urheilu ja ulkoilu).

Jonas lämpökenno: Tehosuojain vaativiin oloihin.

Jonaset ja Jonasport hengitysilmanlämmittimet ovat CE-sertifioituja.

Terveydenhoidossa käytetään sinistä lämmitintä. Kylmä sää rasittaa erityisesti astmaatikkoja sekä keuhko- tai sydänsairauksista kärsiviä, joille jo vähäisempikin oleskelu kylmässä voivat aiheuttaa ongelmia. Esimerkiksi astmaa sairastaville liikkuminen jo -5C asteen pakkasessa voi rajoittaa ulkoilua. Sepelvaltimotautia sairastaville pakkanen aiheuttaa usein rintakipuja.

Lämmittimet torjuvat kylmän sään hengitysteille aiheuttamia haittoja. Lämmin ilma vähentää ulkoilun ja urheilun rasittavuutta. Urheillessa tai ulkona työskenneltäessä käytetään yleisimmin valkoista lämmitintä.