Kasvosuojaimet

Jonaspro on kasvoja myötäilevä suu- ja nenäsuojain. Suojaimessa on vaihdettava suodatin, joka suojaa tehokkaasti ilman epäpuhtauksilta. Jonaspro estää myös nestemäisten hiukkasten kuten yskimisen tai aivastelun kautta leviävien pisaroiden siirtymistä ilman välityksellä. Suodatinkankaan suodatustaso on yli 99% ( BFE = Bacterial Filtration Efficiency ).

Jonaspro suojainta on miellyttävä käyttää sisällä tai ulkona. Suojain kiinnittyy kasvoille pehmeillä korvalenkeillä. Vaihdettava suodatin kiinnittyy tukevasti tarrakiinnityksellä ja se on helppo asettaa paikalleen.

Suojain on valmistettu pehmeästä polyeteenivaahdosta. Nenäpuristimen ja pehmeän tiivistenauhan vuoksi suojain istuu mukavasti kasvoilla. Suodatinkankaan rakenne torjuu tehokkaasti jopa 3 um:n hiukkasia.

Suojaimen riittävän suuri hengitysaukko ja suodattimen materiaali takaavat yhdistelmälle riittävän pienen hengitysvastuksen. Suojain pysyy hyvin muodossaan siinä olevan metalliverkon ansiosta.

Suodattimet eivät ole pestäviä. Suodatin on hyvä vaihtaa uuteen, kun sen väri alkaa tummua. Yskimisen tai aivastelun pisaroilta suojattaessa suodatin tulee vaihtaa useammin hyvää käsihygieniaa noudattaen. Kasvo-osa puhdistetaan nestemäisellä pesu- tai desinfiointiaineella.

Suojainta on saatavilla kahta eri kokoa, suurempi (M-L) ja pienempi (S / lapset). Jonaspro pakkaus sisältää 10 suodatinta. Suodattimia voi ostaa erikseen 20 suodattimen pakkauksissa.

Suodatinluokka on P2. Olemme hakemassa suojaimelle EY-tyyppitarkastustodistusta.

Tutkimukset: Suodatin Nelson Laboratiories 231689, 231690